Medewerkers

 • Minouche Den Doelder

  Minouche Den Doelder

  Directrice

  Minouche heeft een stevige achtergrond in de personele dienstverlening. In de uitzendbranche heeft zij gewerkt voor grote logistiek en productieklanten. Voor deze klanten verzorgde zij een deel van de planning waardoor ze als geen ander weet wat de gevolgen zijn van afwezigheid of onjuiste inzet van personeel. Als HR -business partner kan ze uw bedrijf bijstaan in het werven van uw personeel, al of niet over de grens. Zowel bij generieke als meer specifiekere aanvragen heeft zij altijd plezier in het zoeken naar de juiste match.

  Door de vele jaren ervaring binnen het enorm variërend klantenbestand is zij door diverse waters gewassen; zo zijn outplacement, planningen, projectmanagement, HR-ondersteuning, loopbaanmanagement etc., haar werkgebieden, naast het reguliere uitzenden en detacheren.

  In bovenstaande periode heeft zij een groot netwerk opgebouwd, waaruit zij veel contacten en kennis put. Deze contacten bieden vele mogelijkheden, voor ons als Den Doelder Recruitment maar ook voor u als werkgever, werkzoekende of zzp-er.

  Telefoon: 06-20753595
 • Jolanda Baart

  Jolanda Baart

  Intercedente

  Jolanda is intercedente bij den Doelder.

  Als geen ander weet ze de match te maken tussen een kandidaat en bedrijf. Ze voelt feilloos aan of een kandidaat bij een bedrijf past of niet. Ze denkt creatief mee over de geleverde vacatures. In de huidige arbeidsmarkt, waar weinig werkloosheid is, zijn oplossingen soms onverwacht. Daarnaast is ze ten allen tijde paraat voor vragen van werknemers over verloning, loopbaan etc. haar ervaring op de HR afdeling van een grote Zeeuwse werkgever komt haar bij den Doelder goed van pas.

  Telefoon: 06-23855552
 • Cindy der Weduwe

  Cindy der Weduwe

  Medewerker administratie & boekhouding

  Cindy is onze rots in de branding als het gaat over de cijfertjes.

  Ze heeft een stevige boekhoudkundige achtergrond, veel ervaring en dito (bij-)scholing opgedaan. Cindy is een vrolijke dame die onze boekhouding verzorgt maar ook kan bijstaan in fiscale vraagstukken van werknemers etc.  

  Telefoon: 0114-683115
 • Hilke Casteleijn

  Hilke Casteleijn

  Adviseur Grensmatch

  Hilke werkt bij den Doelder Recruitment als Adviseur Grensmatch.

  Hilke woont in Nederland, spreekt Nederlands maar is een Duitse van origine. Daarom kan ze de werkgevers en bedrijven die gebruik maken van de www.grensmatch.com app goed te woord staan en voorzien van advies over grensoverschrijdende arbeid. Ze bespreekt de wensen van de kandidaten die zich inschrijven en helpt hen met het vinden van de juiste job of medewerker. Hilke heeft een commercieel -administratieve achtergrond en heeft kennis van belastingsystemen in diverse landen. Zij voorziet kandidaten van 1e lijn advies ten aanzien van grensarbeid.

  Telefoon: 06-34340665
 • Mandy Walhout

  Mandy Walhout

  Adviseur Grensmatch en intercedent

  Mandy werkt bij den Doelder Recruitment als intercedent en Adviseur Grensmatch.

  Met haar opleidingen HR en Middle-management kan ze goed inschatten welke kandidaten bij een bedrijfscultuur zullen passen. Ze heeft een adviserende rol richting te bemiddelen kandidaten en kan met hen ten aanzien van loopbaanplanning de juiste route uitstippelen. Vanuit haar rol als Adviseur Grensmatch verstrekt ze eerste- lijn advies ten aanzien van grensarbeid en arbeidsmobiliteit- kansen in grensregio’s. Daarnaast koppelt ze de gemaakte matches tussen werkgevers en werknemers aan elkaar. Al of niet voorzien van extra ondersteuning uit het EURES netwerk.

  Telefoon: 06-28283202