Medewerkers

 • Minouche Den Doelder

  Minouche Den Doelder

  Directrice

  Minouche heeft een stevige achtergrond in de personele dienstverlening. In de uitzendbranche heeft zij gewerkt voor grote logistiek en productieklanten. Voor deze klanten verzorgde zij een deel van de planning waardoor ze als geen ander weet wat de gevolgen zijn van afwezigheid of onjuiste inzet van personeel.Ook voor generieke en specifiekere aanvragen heeft zij altijd plezier in het zoeken naar de juiste match.

  Door de vele jaren ervaring binnen het enorm variërend klantenbestand is zij door diverse waters gewassen; zo zijn outplacement, planningen, projectmanagement, HR-ondersteuning, loopbaanmanagement etc., haar werkgebieden, naast het reguliere uitzenden en detacheren.

  In bovenstaande periode heeft zij een groot netwerk opgebouwd, waaruit zij veel contacten en kennis put. Deze contacten bieden vele mogelijkheden, voor ons als Den Doelder Recruitment maar ook voor u als werkgever, werkzoekende of zzp-er.

  Telefoon: 06-20753595
 • Mirjam Hoorman- Roose

  Mirjam Hoorman- Roose

  Officemanager

  Mirjam werkt sinds oktober 2011 bij  Den Doelder Recruitment.

  Zij heeft bij diverse bedrijven in de industriële sector gewerkt en heeft daarbij de nodige ervaring opgedaan op het gebied van financiële en P & O gerelateerde administraties. Ze is bekend met de snelheid en complexiteit van het werken in industrie en bouw.

  Mirjam heeft een secretariële opleiding gevolgd waardoor bij haar service-gerichtheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze heeft een SEU diploma en is in het bezit van VCU-VIL.

  Mirjam doet de personeelsadministratie, salarisadministratie, werving en selectie en zorgt dat de certificeringen zoals NEN4400, VCU en ABU up-to-date blijven. Mirjam is tevens de VGM coördinator.

  Telefoon: 06-53481594
 • Jolanda Baart

  Jolanda Baart

  Intercedente

  Jolanda is intercedente bij den Doelder.

  Als geen ander weet ze de match te maken tussen een kandidaat en bedrijf. Ze voelt feilloos aan of een kandidaat bij een bedrijf past of niet. Ze denkt creatief mee over de geleverde vacatures. In de huidige arbeidsmarkt, waar weinig werkloosheid is, zijn oplossingen soms onverwacht. Daarnaast is ze ten allen tijde paraat voor vragen van werknemers over verloning, loopbaan etc. haar ervaring op de HR afdeling van een grote Zeeuwse werkgever komt haar bij den Doelder goed van pas.

  Telefoon: 06-53481594
 • Cindy der Weduwe

  Cindy der Weduwe

  Medewerker administratie & boekhouding

  Cindy is onze rots in de branding als het gaat over de cijfertjes.

  Ze heeft een stevige boekhoudkundige achtergrond, veel ervaring en dito (bij-)scholing opgedaan. Cindy is een vrolijke dame die onze boekhouding verzorgt maar ook kan bijstaan in fiscale vraagstukken van werknemers etc.  

  Telefoon: 0114-683115
 • Erik Kos

  Erik Kos

  Intercedent

  Erik is sinds 14 mei 2019 in dienst bij den Doelder Recruitment.

  Na een uitstapje van 2 jaar als servicedeskmedewerker bij een grote regionale organisatie is hij weer terug in de branche waarin hij 19 jaar geleden is begonnen.

  Door zijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche, zijn marktkennis, kennis van de wet en zijn netwerk, kan hij met u meedenken, snel schakelen en u voorzien van een passende baan of meezoeken naar de meest geschikte kandidaat en u desgewenst voorzien van bijvoorbeeld HR advies.

  Erik heeft als motto “Zeg wat je doet en doe wat je zegt” en is daardoor een prettige en betrouwbare gesprekspartner voor onze klanten en zijn collega’s.

  Telefoon: 06-12149287