Expertsessie 23 september 2022

Expertsessie 23 september 2022

Vragen over grensarbeid?

Bent u in gesprek met een werkgever over de grens en overweegt u om binnenkort als grensarbeider (in België of Nederland) aan de slag te gaan? Of bent u recent gestart met een baan “over de grens”?  Of vraagt u zich af of de Coronacrisis gevolgen heeft voor u als grensarbeider? Neem dan deel aan de expertsessie en laat u informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid. Als u over de grens gaat werken krijgt u te maken met de wet- en regelgeving van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen? Er zijn veel verschillende loketten die u van informatie voorzien. Tijdens de expertsessie kunt u in één dag alle informatie krijgen die u nodig heeft als (toekomstig) grensarbeider. 

EURES Scheldemond biedt u de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor uw persoonlijke situatie ten aanzien van:

- Fiscaliteit

- Sociale Zekerheid

- Arbeidsrecht

- Uitkeringszaken

- Overige belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden.

Wilt u grensoverschrijdend (kosteloos) advies op maat? Meld u aan en ontmoet bevoegde experts die u persoonlijk zullen adviseren. U bent van harte welkom!

Wanneer: Vrijdag 23 september 2022. U kunt deelnemen aan een ochtendsessie of middagsessie (maximaal 3 uur)

Locatie: Stadskantoor Gemeente Woensdrecht, Huijbergseweg 3 4631 GC Hoogerheide

Aanmelden: Stuur een mail naar werkenoverdegrens@uwv.nl  U ontvangt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie.

Deze Expertsessie wordt georganiseerd door EURES Scheldemond. 

Terug naar nieuws